Nyhed 1

Svejsning

Orbital svejsning bruges mest hos os, som svejseform ved ren gas installationer og pharma rør projekter.

Orbital svejsning

Hos Gobal montage har vi brugt orbital svejsning side 2010

Vi har en stor viden inden for TIG svejsning, de krav vi har arbejdet under i mange år, har vi løftet over i vores Orbitalum svejsemaskiner. Så når vi svejser med orbital svejse-maskinerne, er det med special programmeret parameter, indstillet til de bedste resultater.

Vi har WPQR, WPS og certificeret medarbejder, hvis det er ønsket eller et krav i forhold til GMP eller trykdirektiv. 

 

Med Orbital kan svejsningerne udføres med langt større ensartethed og dette giver lagt større sikkerhed for slutproduktet 

Svejse hastighed er også en liga for sig, hvis der er plads kan svejse tiden nedsættes 30-50 % hurtigere end med manuel svejsformer. Samt beskyttelsesgassen kan dække hele rør forløbet, så svejsehåndtaget blot flyttes fra svejsning til svejsning, dette kan betyde svejsetiden fra op hæftet projekt til færdigsvejst er meget hurtigere end med manuel svejsning.

Kontakt os, hvis du har et projekt hvor vi kan hjælpe. 

 

 

Orbital svejsning